Als je in een koor zingt, dan weet je dat je samen sterker staat. Voor een bijzonder project willen wij je uitnodigen om met jouw (pop)koor een uitdaging aan te gaan en mee te werken aan een optreden met Marcel Broekman en band! Wil je al zingend inspireren? Dan krijg je tussen 23 september tm 29 oktober de unieke kans om deel uit te maken van de Dansen van Geluk Koren Tour 2017.

 

‘Dansen van Geluk’. De titel van deze tour komt van het gelijknamige liedje. Het zet je even stil bij wat je gelukkig zou moeten maken in dit leven. Zijn het je spullen? Je carriere? Is het allemaal ‘meer’ en ‘groter’? Of vind je juist geluk in de kleine dingen om je heen? Je vriendschappen of relatie? Wij (Marcel Broekman, artiest) en Jonathan Vos (management) raakten geïnspireerd door deze gedachte. Het leidde al tot een pakkend popliedje. Maar wat is er mooier dan zo’n lied live uitvoeren met behulp van een gedreven (pop)koor? En wat als je het podium op een avond deelt met zo’n koor, waarbij je ieder eigen repertoire opvoert maar ook een paar liedjes gezamenlijk zingt? Dat is de Dansen van Geluk Koren Tour 2017.

 

De tour krijgt veel regionale aandacht rondom de provincie Drenthe. Een gelijknamig liedje van Marcel Broekman wordt regelmatig door RTV Drenthe gedraaid. Marcel werkt aan een nieuwe cd (zie www.voordekunst.nl ), waarvan de liedjes ook tijdens de tour gepresenteerd worden.

 

Jouw koor kan meedoen aan een avond van deze tour, die plaatsvindt tussen 23 september en 20 oktober. De concerten zullen grotendeels plaatsvinden in Drenthe en omstreken. Het is een unieke gelegenheid om gebruik te maken van een podium dat veel aandacht zal trekken in de aanloop naar de tour. Twee (eenvoudig aan te leren) liedjes speel je samen met Marcel & band en je mag daarnaast een eigen selectie zingen. Oefenmaterialen voor de liedjes krijg je na aanmelding opgestuurd om op eigen gelegenheid aan te leren. Er zijn geen ‘instapkosten’. Wel verwachten we dat je het optreden zelf ook in je omgeving bekend maakt. Kortom: een kleine moeite voor een grote kans!

Een interview met Marcel over de tour hoor je hier tijdens het programma De Brink op RTV Drenth.

 

Wil je meer weten? Laat in het venster hieronder even een berichtje achter met eventueel een telefoon nummer. 

 

We hopen je snel te spreken over een inspirerende samenwerking!

Beluister hier 'Dansen van geluk'

Doet jouw koor mee met de Dansen van Geluk Koren Tour 2017?

Wij zijn geinteresseerd om deel te nemen aan de korentour. Neem contact met ons op!

(laat a.u.b. hieronder uw/jouw gegevens achter)

Bericht ontvangen! We nemen z.s.m. contact op.