EVENW CHT  

I

Liedjes Programma

Een programma over het zoeken naar ‘evenwicht’ en ‘houvast’ in een wereld die soms onherkenbaar lijkt.

De geboren Drentenaar Broekman werkte als sessiemuzikant al samen met artiesten als het Jaffo Gate Quartet, Barbara Lok, Ben Cramer, Ralph van Manen en Brian Doerksen, maar hij is ook actief als producer. Eerder presenteerde hij al de singles ‘Drenthe’ en ‘Hoger Zonder Vrees’ (samen met producer Henk Pool, onder andere bekend van zijn werk met Marco Borsato). Stylistisch put Broekman uit een mengeling van relaxte pop, folk en een vleugje country. 

 

Samen met Wim Rebergen op gitaar en zang speelt Marcel Broekman warme, kwetsbare liedjes vol herkenning. Liedjes met een samenspel van karakters en ervaringen die de ups en downs van het leven schetsen. Een zoektocht naar 'evenwicht' loopt als een rode draad door het nieuwe liedjesprogramma van Marcel Broekman.

Wilt u Marcel Broekman boeken? Neem dan hier contact op. 

Beluister onder het lied 'Evenwicht'
Gekleurde Theater Lights

Reviews

Theater Onder de Molen 08/10/2018

꙳꙳꙳

Marcel brengt mooie luisterliedjes met teksten om over na te denken. Het publiek luistert geboeid. Muzikaal zit het ook goed in elkaar. Deze setting past erg goed in het concept van het kleine Theater onder de molen. 

Lichtfontein

15/10/2018

Marcel Broekman is een professioneel musicus en dat merk je ook. Het publiek waardeerde de persoonlijke teksten en mooie balans tussen akoestische gitaar en piano. Kortom een aanrader!

Mick's Art Gallery

15/10/2018

꙳꙳꙳꙳

Prachtige sfeervolle avond!!

De Zin Harderwijk

13/10/2019

Vrijdagavond 13 september genoot het publiek in centrum De Zin in Harderwijk van de originele liedjes van zanger/gitarist Marcel Broekman uit Doetinchem!

De persoonlijke teksten van Wim Rhebergen passen naadloos bij de podiumpresentatie van Marcel!